پیمان پولی دوجانبه

رویکردی نوین بانکی در تجارت بین الملل

پیمان پولی دوجانبه

رویکردی نوین بانکی در تجارت بین الملل

پیمان پولی دوجانبه
بروز بحران مالی در سال 2007 در سطح جهان، باعث گرایش کشورهای مختلف به رویکرد جدیدی در ساختار تجارت بین‌المللی شد. کشورهایی که قبلاً از پول‌های رایج مانند دلار و یورو در مبادلات خود استفاده می‌کردند، روش جدیدی را برگزیدند که به «پیمان پولی دوجانبه» معروف شده است:
Currency Swap Agreement
تاکنون 46 «پیمان پولی دوجانبه» بین کشورهای مختلف امضا شده است. در این رویکرد جدید، تجارت با استفاده از پولهای محلی انجام می‌شود. یعنی به جای استفاده از یک پول واسط مانند دلار و یورو، از پول کشورهای مبدأ و مقصد تجارت استفاده می‌شود و دیگر دلار واسط تجاری کشورها نیست. این اتفاق فرصتی تاریخی است که به ایران در عبور از چالش تحریم بانکی کمک شایانی می‌کند؛ یعنی بدون نیاز به تعطیل کردن انرژی راهبردی هسته‌ای، می‌توانیم با استفاده از این روش - که آمریکا در آن نقشی ندارد - تجارت بین‌المللی کشور را مدیریت کنیم.
پیمانهای پولی دوجانبه
با توجه به اینکه موضوع پیمان پولی دوجانبه می تواند مشکل تحریم بانکی کشور را تا حدودی مرتفع نماید، تصمیم بر آن شد که سایت جامعه پیمان پولی دوجانبه با آدرس زیر راه اندازی شود. پیمان پولی دوجانبه همان مقاوم سازی سیستم تبادلات بانکی خارجی کشور است که می تواند تجلی اجرایی شده سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی در حوزه بانکی باشد.
مهمترین اخبار این حوزه، آشنایی با کلید واژه ها، دانلود پاورپوینت و بولتن و ... و همچنین نظرات نخبگان را در سایت زیر پیگیری نمایید:




نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی